Tilmelding Husstandspanel!

Dit produkt er enestående

- men hvor længe?

Du sætter formentlig en ære i at markedsføre et kvalitetsprodukt, som rigtig mange kunder og slutbrugere vil sætte pris på. Men uden den rette forståelse for forbrugerne og kommercielle strategi risikerer du, at en anden leverandør eller måske endda din egen kunde selv løber med al pladsen og opmærksomheden.

Mærkevareloyalitet siger du? Glem det...

Vi forstår godt, hvis du krydser fingre for, at markedsføringen af dine produkter fører til stigende kundeloyalitet – og et øget salg.

Intelligente og målrettede marketingindsatser gør naturligvis deres til at påvirke slutbrugernes opfattelse. Det er bare et helt andet sted, kampen skal vindes: I afsætningsleddet, hvor dit produkt møder modstand i form af konkurrenter, private labels og mange alternativer.

Skab værdi på toplinjen og få maksimalt udbytte af kategorien

Ved at tage udgangspunkt i dine forbrugere, når de køber dine produkter og løfte dit salg strategisk, hjælper vi dig ikke kun med at vinde kampen i afsætningsleddet – men også med at sikre, at både du og dine kunder får maksimalt udbytte af kategorien.

Med en baggrund fra topposter i internationale virksomheder, og en solid erfaring fra hele Norden, ved vi bedre end nogen, hvilke udfordringer du står over for.