Tilmelding Husstandspanel!

Brug os til at udvikle din markedsstrategi

- og til at eksekvere den, hvor det betyder noget

I dag er det både nemt og temmelig almindeligt at kopiere hovedpinepiller, stegepander, krydderier, brød og sko. Og hvis nu fx en detailkæde beslutter sig for selv at udvikle et tilsvarende produkt til en væsentlig lavere pris, hvor tror du så, forbrugerloyaliteten ligger? Og hvor længe?

Bliv førende i kategorien

Hos CA Nordic får du til gengæld noget, der er svært at kopiere: Nemlig alt det, der forbedrer din position i kategorien. Fra et stærkt markedsstrategisk fundament og rådgivning om de mest hensigtsmæssige lanceringer – inklusive private label og mærkevarer. Til målesystemer, der løfter den enkelte medarbejder og effektive værktøjer, der klæder din salgsorganisation på – og medvirker til at forbedre relationerne til dine kunder.

Følg en opskrift, der virker

Lyder vi en anelse skråsikre, er det fordi, vi har noget at have det i. Her tænker vi ikke kun på vores solide erfaring og baggrund fra topposter i internationale virksomheder. Vi kan helt enkelt dokumentere, at det vi laver, virker. Kontakt os, hvis du vil have syn for sagen – og en endnu bedre bundlinje.